Vliegensvlug.be 

 

Over Vliegensvlug.be

Vliegensvlug, eenvoudig en goedkoop reizen boeken: u bent waar u moet zijn. We zijn een erkend Belgisch IATA reisbureau, geruggensteund door ervaring en gedreven voor de toekomst.

Die toekomst krijgt vorm door onze boekingmodule. De goedkoopste vluchten, hotels of huurauto's: u kan hier snel en efficiënt reserveren. Gebruiksgemak en een beveiligde betaalomgeving staan altijd centraal. Deze website heeft eigenlijk een dubbel doel: online boeken en adviseren. Voor dat laatste kan u altijd bij een van onze medewerkers terecht.

Bovendien geniet u als reiziger van Vliegensvlug de waarborg 'Garantiestelling Reisbureaus'. Wij wensen u alvast een goede reis toe!

Vliegensvlug werd opgericht in 2004 en is één van de belangrijkste webwinkels voor vliegtickets in België. We zijn een onafhankelijke dienstverlener op het gebied van reizen. Vliegensvlug is een bedrijfsactiviteit van organisatie World of Travel, sinds 1998 gevestigd in Kortrijk en met lange ervaring in de reisbranche. World of Travel is lid van de VVR, Toerisme Vlaanderen (licentie A5829) en IATA (licentie 082-1048-4).