Vliegensvlug.be 

 

Service bij uw last minute vliegtickets, huurauto of hotel

Boek vliegensvlug de goedkoopste online vluchten, hotels en huurauto's. 24 uur per dag, 7 dagen op 7. Vliegensvlug is echter veel meer dan zomaar een webwinkel voor last minute vliegtickets. We zijn een organisatie die streeft naar een perfecte service. Wat we daarmee precies bedoelen, leest u hieronder.

Vragen over uw boeking? Onverwacht uw reservering wijzigen? Problemen met een complexe vliegroute? U kan altijd terecht bij een van onze gespecialiseerde reisadviseurs. Hun ervaring is fors, hun kennis van de luchtvaart uitgebreid.

Enkele voordelen

Om het u makkelijk te maken, vergelijken we de vliegtarieven van alle luchtvaartmaatschappijen, zowel regulier als lowcost. Zo hebt u overzicht welke maatschappij u het voordeligst naar uw bestemming brengt. Kortom: met Vliegensvlug vliegt u aan de voordeligste tarieven.

Naast vluchten kan u hier losse hotelovernachtingen of goedkope huurauto's boeken. Bovendien kan u hier voordelig uw reis- en/of annuleringsverzekering afsluiten. We raden u aan om via ons een annuleringsverzekering af te sluiten, omdat luchtvaartmaatschappijen in de meeste gevallen geen restitutie geven als u uw vlucht annuleert.

Ten slotte geniet u als reiziger de waarborg 'Garantiestelling Reisbureaus'. Wat houdt dit precies in?

Vliegensvlug is aangesloten bij de VVR(O) en het VSR. Bovendien hanteren we de Algemene Reisvoorwaarden van de Geschillencommissie Reizen vzw. Vliegensvlug beschikt over de Licentie A5829, die werd toegekend door Toerisme Vlaanderen.

De VVR(O) (Vereniging Vlaamse Reisbureaus/Reisorganisatoren) hanteert strenge normen voor lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van de reizen en de informatie daarover.

De VSR-garantie (Vlaamse Solidariteit Reisgelden) houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen of dat de reis toch doorgang kan vinden indien de wederpartij door financieel onvermogen de tegenprestatie niet kan nakomen. Voor meer informatie kan u terecht op de website van VVR.